starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Speel het spel Klompengolf in Kamerik

Wat ga je doen

Boerengolf of klompengolf is afgeleid van het normale golf, maar heeft een gezellig boeren tintje gekregen. De golfclub is vervangen door een houten klompje aan een stok en de bal is van groter formaat, bijna een voetbal.

Op het weiland liggen 18 uitdagende holes voor je klaar waarop je je kunt uitleven. Het is de bedoeling dat je met zo weinig mogelijk slagen de bal kunt putten. Dat doe je in kleine groepjes van 5 of 6 man. Voordat je de laatste hole kan bereiken, moet je echter verschillende hindernissen overwinnen. Bunkers, buizen, heuvels en sloten zijn er slechts een paar.

Je kunt klompengolf spelen met 2 tot wel 200 personen. Dat maakt het geschikt voor alle soorten dagjes weg: (kleine) familie-uitjes, bedrijfsuitjes, gezinsdagen en (ludieke) vrijgezellenfeesten. Je bent met het golfen zo’n 2 uur zoet, daarna kun je even bijkomen met een drankje.

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend meer informatie aan.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01