starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Speel het spel boerengolf in Haler

Wat ga je doen

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit op het Limburgse boerenland is boerengolf iets voor jou. Het is zeer geschikt voor een familiedagje, bedrijfsuitje of kinderfeestje tussen de melkkoeien en het jongvee in het weiland.

Met boerengolf heb je een luchtige en heerlijke middag. Geniet van het Limburgse platteland en snuif de frisse boerenlucht op. Je kan kiezen uit een parcours van 1, 2 of 3 kilometer. Je loopt van hole tot hole, om uiteindelijk met zo min mogelijk slagen te eindigen. Net als het gewone golf, alleen speel je nu met een klompje aan een steel (de boerengolfclub) en een kleine voetbal (de boerengolfbal).

Boerengolf is mogelijk vanaf 6 personen en duurt ongeveer 2,5 uur. Naar wens kun je je helemaal onderdompelen in het Limburgse land door Limburgse vlaai te eten en/of gebruik te maken van onze speciale huifkar.

Informeer via onderstaand formulier vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01