starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Koe knuffelen

Pure ontspanning in de wei

Heerlijk met een koe knuffelen, wie wil dat nou niet?

Je leest het goed: een koe knuffelen. Dat is niet zo zweverig als het klinkt hoor. Het is vooral een fijne kennismaking met het leven op de boerderij. Bekijk hoe een melkveebedrijf werkt en wat er allemaal bij komt kijken. Misschien mag je wel even op de tractor en natuurlijk ga je met die koe knuffelen. Je gaat met de boer mee en kan even proeven van de agrarische sfeer. En dat is best wel fijn in onze drukke en hectische levens.

Een koe knuffelen klinkt misschien vreemd, maar het is erg ontspannend. Ontdek wat een rust een warm koeienlijf teweeg kan brengen. Voor kinderen, maar eigenlijk voor iedereen is het een bijzondere en relativerende ervaring. Geef eens een kinderfeestje op de boerderij tussen de koeien of maak er een gek vrijgezellenfeest van in boerenkledij. Op de boerderij zijn verschillende roodbonte en zwartbonte koeien te vinden.

Je kunt al vanaf 2 personen een koe knuffelen. Dat maakt het erg geschikt voor gezinsuitjes of ouder-kinddagjes. In sommige gevallen kun je ook nog blijven logeren op de boerderijen, om zo de ervaring compleet te maken. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en word ook één met de natuur.

 

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Even helemaal ontspannen doe je anno 2019 door met een koe te knuffelen. En nee dat is geen grap, het is bewezen dat de ademhaling en de hartslag van een koe een ontspannend effect hebben op de mens.

Prijs
€ 29,50 per persoon
Aantal
Vanaf 6 personen
Locaties
Haler
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01