starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Koe knuffelen

Pure ontspanning in de wei

Heerlijk met een koe knuffelen, wie wil dat nou niet?

Je leest het goed: een koe knuffelen. Dat is niet zo zweverig als het klinkt hoor. Het is vooral een fijne kennismaking met het leven op de boerderij. Bekijk hoe een melkveebedrijf werkt en wat er allemaal bij komt kijken. Misschien mag je wel even op de tractor en natuurlijk ga je met die koe knuffelen. Je gaat met de boer mee en kan even proeven van de agrarische sfeer. En dat is best wel fijn in onze drukke en hectische levens.

Een koe knuffelen klinkt misschien vreemd, maar het is erg ontspannend. Ontdek wat een rust een warm koeienlijf teweeg kan brengen. Voor kinderen, maar eigenlijk voor iedereen is het een bijzondere en relativerende ervaring. Geef eens een kinderfeestje op de boerderij tussen de koeien of maak er een gek vrijgezellenfeest van in boerenkledij. Op de boerderij zijn verschillende roodbonte en zwartbonte koeien te vinden.

Je kunt al vanaf 2 personen een koe knuffelen. Dat maakt het erg geschikt voor gezinsuitjes of ouder-kinddagjes. In sommige gevallen kun je ook nog blijven logeren op de boerderijen, om zo de ervaring compleet te maken. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en word ook één met de natuur.

 

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01