starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Cursus boer worden

Ervaar het leven van een boer

Hoe word ik een echte boer?

Stiekem droom je er overdag er weleens van, als je een saaie dag hebt op kantoor: boer worden. Hoe zou het zijn? Op voor dag en dauw, in de tractor rijden, koeien houden? Gelukkig hoef je niet direct je baan op te zeggen om erachter te komen of het iets voor je is. Wij hebben meerdere uitjes die je laten onderdompelen in het boerenleven!

De keuze is aan jou: wil je echt iets leren of voornamelijk een gekke middag hebben. Het kan allebei! Bij sommige boeren moet je echt meewerken op de boerderij in laarzen en overall. Je gaat koeien voeren, tractor rijden en nog veel meer. En als je geluk hebt, krijg je aan het eind van de dag een diploma! Bij andere boerderijen word je boer door gekke indoor spelletjes te spelen: koe melken, muis meppen, eieren vangen en ga zo maar door. Wat je ook kiest, je beleeft hoe dan ook een paar bijzondere uurtjes.

Een cursus boer worden is leuk voor jong en oud. Als bedrijfsuitje, familiedag of zelfs als ludiek vrijgezellenfeest. De afwisselende activiteiten zijn voor iedereen geschikt en staan garant voor een gezellige middag. Een kennismaking met het boerenleven is mogelijk vanaf 10 personen.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Spoedcursus boer worden in Boxtel

Het zal vast wel eens door je hoofd zijn geschoten op je werk, wanneer je werd overstroomd door emails en ander gedoe: was ik maar boer. Gelukkig hoef je niet meteen je baan op te zeggen om erachter te komen hoe dat is. Volg gewoon een spoedcursus boer worden op de boerderij in Boxtel!

Prijs
Vanaf € 12,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Boxtel
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001boerenspellen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01