starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Cursus boer worden

Ervaar het leven van een boer

Hoe word ik een echte boer?

Stiekem droom je er overdag er weleens van, als je een saaie dag hebt op kantoor: boer worden. Hoe zou het zijn? Op voor dag en dauw, in de tractor rijden, koeien houden? Gelukkig hoef je niet direct je baan op te zeggen om erachter te komen of het iets voor je is. Wij hebben meerdere uitjes die je laten onderdompelen in het boerenleven!

De keuze is aan jou: wil je echt iets leren of voornamelijk een gekke middag hebben. Het kan allebei! Bij sommige boeren moet je echt meewerken op de boerderij in laarzen en overall. Je gaat koeien voeren, tractor rijden en nog veel meer. En als je geluk hebt, krijg je aan het eind van de dag een diploma! Bij andere boerderijen word je boer door gekke indoor spelletjes te spelen: koe melken, muis meppen, eieren vangen en ga zo maar door. Wat je ook kiest, je beleeft hoe dan ook een paar bijzondere uurtjes.

Een cursus boer worden is leuk voor jong en oud. Als bedrijfsuitje, familiedag of zelfs als ludiek vrijgezellenfeest. De afwisselende activiteiten zijn voor iedereen geschikt en staan garant voor een gezellige middag. Een kennismaking met het boerenleven is mogelijk vanaf 10 personen.

Er zijn geen uitjes gevonden

Je kunt een van je voorkeuren weghalen door op het kruisje Verwijder actief filter te drukken.

Je kunt ook naar het complete overzicht met alle uitjes! Wellicht zit er een uitje bij die aan je voorkeuren voldoet

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01