starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Boerenworkshops op de boerderij in Kamerik

Wat ga je doen

Ben je lekker creatief en heb je zin in een bijzondere workshop met de familie of met de vriendengroep? Kijk dan snel wat we te bieden hebben! Op de boerderij zit je heerlijk tussen het groen, en de frisse lucht en de vrije omgeving zorgen ook nog eens voor een stoot inspiratie.

3 verschillende soorten workshops

Boek deze zomer één van de drie creatieve workshops op de boerderij. Samen met een medewerker gaan jullie binnen of buiten aan de slag met een melkkruk, een doek óf een graveerpen!

Melkkruk schilderen: Beschilder een echt ouderwetse melkkruk en neem hem mee naar huis! Alle materialen zijn aanwezig zodra je de kruk echt een eigen look kunt geven. Tevens zorgen we ervoor dat de kruk droog is aan het einde van de workshop!

Doek schilderen: Ga met elkaar aan de slag met doek schilderen! Er zijn leuke opdrachten en talloze voorbeelden. Op die manier is dit voor iedere creatieveling een uitdaging.

Hout graveren: Dit moet je een keer geprobeerd hebben! Met elkaar graveer je een eigen stuk hout en hoe het eruit komt te zien kies je natuurlijk zelf. Handletteren met een graveerpen. Net zoals bij de andere workshops, krijg je de creatie mee naar huis.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01