starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Boerenvoetgolf in Noord-Brabant

Wat ga je doen

Boerenvoetgolf is een combinatie van voetbal en golf en één van de nieuwste uitjes in Nederland. Jullie trappen de kleine voetbal vanaf de aftrap richting de hole.

Het aantal pogingen wordt net als met golf genoteerd, het is dan ook de bedoeling om in zo min mogelijk keer de hole te halen.

De ‘natuurlijke’ obstakels op de 9 holes golfbaan maken het boerenvoetgolf nog uitdagender en zullen voor een hoop lachwekkende effecten zorgen.

Tevens zullen jullie onderweg leuke spelelementen aantreffen die er voor zorgen dat jullie de strijd onderling met elkaar aangaan. Halverwege het parcours, midden in het weiland, kunnen jullie even bijkomen van alle inspanningen en genieten van de natuur.

Deze geweldige activiteit is voor jong en oud erg leuk, of je nu sportief bent of niet. Ideaal als familiedag, maar ook zeker geschikt als bedrijfsuitje.

Nieuwsgierig geworden naar al onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01