starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Boerenspelen voor jong en oud in Noord-Holland

Wat ga je doen

Voor een paar uur ouderwets vermaak kom je naar de boerderij om een aantal leuke spelen te doen, die samen de boerenspelen vormen.

Beleef een paar gezellige en hilarische uren met spijkerpoepen, koemelken, boerenbowlen hooivork-darten en nog een tiental andere leuke spellen op de boerderij. Dit is een perfecte activiteit voor een verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje, vrienden-, vriendinnen- of familiedagje of vrijgezellenfeest.

De spellen staan opgesteld in een overdekte ruimte. De boerenspelen zijn inclusief koffie, thee of sap met een lekkernij bij de ontvangst. De boerenspelen zijn uit te breiden met een boerenzakdoeklunch of een boerenlunch met streekproducten. Ook zijn er diverse arrangementen mogelijk met andere activiteiten op de boerderij of in de buurt.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01