starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Boerenpaintball inclusief barbecue

Wat ga je doen

Boerenpaintball is een leuke variatie op het gewone paintball. Het heeft om te beginnen natuurlijk plaats op de boerderij. Verder zijn er een aantal typische boerenspellen aan toegevoegd zoals stalletje veroveren, zwientje tikken en Guus kom naar huus.

Maar voor je kunt gaan paintballen, moet je eerst nog een spannende speurtocht afleggen naar het terrein. Met de boerenknapzakkentocht ga je met rugzak en GPS-apparaat over paadjes en sluiproutes om uiteindelijk de code van de schatkist te kunnen ontcijferen. Tegen die tijd ben je helemaal klaar om elkaar in te maken met de verfkogels. Pas op dat je geen koe raakt!

Na het paintballen kunnen alle hongerige boeren hun buik vullen met een heerlijke BBQ met wat te drinken.

Wat voor soort uitje je ook gepland hebt, boerenpaintball is altijd leuk. Versla je collega’s, vrienden of familie en sta de rest van het jaar bekend als kampioen.

Boerenpaintball is mogelijk vanaf 15 personen en duurt ongeveer 5,5 uur.

Bij het arrangement zitten een barbecue, onbeperkt bier een fris, een boerenoverall en 350 paintballs per persoon inbegrepen.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01