starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Boerendag

Een "relaxte" dag op de boerderij

Geniet van een echte boerendag

Kies eens voor een boerenmiddag of dag als je op zoek bent naar leuk uitje. Je krijgt de kans het leven op de boerderij van dichtbij te zien en tegelijkertijd hilarische uurtjes te beleven. Natuurlijk begint je middag of dag met koffie en cake, de boer is immers altijd gastvrij.

Je kunt er voor kiezen de hele dag op de boerderij te zijn of alleen de middag. Er is een groot aanbod aan activiteiten, om er maar een paar te noemen: Spoedcursus boer, verschillende boerenspellen, boerenfrisbee, boerenzeskamp, puzzeltocht, boerenlunch (belangrijk!). Je kunt de dag ook vullen met bijvoorbeeld een teambuilding arrangement. Dé manier om de band tussen teamleden of werknemers onder elkaar te verstevigen. Alle deelnemers leren elkaar vanuit een ander perspectief kennen door de verschillende boerenactiviteiten.

Een boerenmiddag of dag is mogelijk vanaf 10 personen. De hilarische activiteiten zijn voor iedereen geschikt en doen het goed als familiedag, vrijgezellenfeest of vriendenuitje. Door de intensieve samenwerking is het vooral ook zeer geschikt als bedrijfsuitje.

Je kan een boermiddag of dag op verschillende manier invullen. Neem contact met ons op om een specifiek programma samen te stellen. Ook is het mogelijk de dag naar wens af te sluiten met een barbecue of diner. Wij informeren je graag over wat er allemaal kan.

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01