starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Boeren workshops

Creatief op de boerderij met een boeren workshop

Leuk, creatief en soms een beetje gek.

Alles met het woord ‘boer’ erin klinkt eigenlijk al gezellig. Zo ook boerenworkshops. Onder begeleiding van een professionele docent ga je creatief aan het werk in de schuur.

Bij de meeste boerenworkshops blijf je dicht bij het thema ‘boerderij’. Schilder bijvoorbeeld een melkkruk of maak kunstwerkjes van hooi en kippengaas. Ook is er de workshop ‘Tussen kunst en koe’, waarbij je op een schilderdoek je creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Je leert de basistechnieken en kan direct met voorbeelden aan de slag. En er is nog veel meer keus.             

Boerenworkshops zijn voor iedereen. Hoe cliché het ook klinkt: het gaat vooral om het doen, juist daar word je ontspannen van. Een prachtig eindproduct is een mooi meegenomen. En wie weet, misschien ontdek je wel verborgen talenten! Tussendoor is er voldoende koffie en een lekker plakje cake. Nooit gehoord dat die de inspiratie vergroten?

Omdat de boeren workshops al te boeken zijn vanaf 4 personen, zijn ze ideaal om te doen met kleine vriendengroepen. Maar kijk er ook zeker naar voor familiedagjes, teamuitjes of vrijgezellenfeesten.

Het aanbod boeren workshops is enorm. Neem contact op met ons om het perfecte programma samen te stellen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01