starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Boeren workshops

Creatief op de boerderij met een boeren workshop

Leuk, creatief en soms een beetje gek.

Alles met het woord ‘boer’ erin klinkt eigenlijk al gezellig. Zo ook boerenworkshops. Onder begeleiding van een professionele docent ga je creatief aan het werk in de schuur.

Bij de meeste boerenworkshops blijf je dicht bij het thema ‘boerderij’. Schilder bijvoorbeeld een melkkruk of maak kunstwerkjes van hooi en kippengaas. Ook is er de workshop ‘Tussen kunst en koe’, waarbij je op een schilderdoek je creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Je leert de basistechnieken en kan direct met voorbeelden aan de slag. En er is nog veel meer keus.             

Boerenworkshops zijn voor iedereen. Hoe cliché het ook klinkt: het gaat vooral om het doen, juist daar word je ontspannen van. Een prachtig eindproduct is een mooi meegenomen. En wie weet, misschien ontdek je wel verborgen talenten! Tussendoor is er voldoende koffie en een lekker plakje cake. Nooit gehoord dat die de inspiratie vergroten?

Omdat de boeren workshops al te boeken zijn vanaf 4 personen, zijn ze ideaal om te doen met kleine vriendengroepen. Maar kijk er ook zeker naar voor familiedagjes, teamuitjes of vrijgezellenfeesten.

Het aanbod boeren workshops is enorm. Neem contact op met ons om het perfecte programma samen te stellen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Getoonde uitjes 1 - 4 van 4

Van alle uitjes is onze Boerenstoomcursus in Woudenberg misschien wel de meest leerzame, én de meest actieve.
Maak kennis met het boerenleven.

Prijs
Vanaf € 62,50 per persoon
Aantal
12 tot 50 personen
Locaties
Woudenberg
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001boerenspellen

Even helemaal ontspannen doe je anno 2019 door met een koe te knuffelen. En nee dat is geen grap, het is bewezen dat de ademhaling en de hartslag van een koe een ontspannend effect hebben op de mens.

Prijs
€ 29,50 per persoon
Aantal
Vanaf 6 personen
Locaties
Haler
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Ben je lekker creatief en heb je zin in een bijzondere workshop met de familie of met de vriendengroep? Kijk dan snel wat we te bieden hebben! Op de boerderij zit je heerlijk tussen het groen, en de frisse lucht en de vrije omgeving zorgen ook nog eens voor een stoot inspiratie.

Prijs
Vanaf € 17,50 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Kamerik
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001boerenspellen

Probeer het je even voor te stellen: je wordt ’s ochtends wakker, maakt koffie voor jezelf en neemt een hap uit een cracker met… zelfgemaakte kaas! Klinkt goed toch? Als je wil weten hoe het is om op ambachtelijke wijze de lekkerste kaas te maken, moet je langskomen op de kaasboerderij in Kamerik.

Prijs
Vanaf € 15,75 per persoon
Aantal
10 tot 25 personen
Locaties
Kamerik
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001boerenspellen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01