starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Boeren fotoshoot

Model op zijn boers

Laat je van je mooiste kant zien

Wie had ooit gedacht dat een paar klompen je zo goed zou staan? Je krijgt nu de kans het iedereen te laten zien met de boeren fotoshoot. Maar pas op, straks doe je die klompen nooit meer uit.

De fotoshoot begint met lekkers vooraf, want niemand poseert goed zonder koffie en cake in de maag. Daarna kun je uit een grote collectie kleding kiezen wat je aan wil doen. Er is vanalles: een overall, geruite overhemden, klompen, rubberen laarzen, boerenzakdoeken, Hollandse tuinbroeken, gilets, cowboyhoeden etcetera. Vervolgens moet je op zoek naar een leuke achtergrond voor de foto’s. Wil je op de tractor, tussen het stro of in de melkstal? Koeien doen het goed als attribuut. Begin met fotograferen en maak een stoere boerenmeidenkalender waar je nog lang om kan lachen.

Een boeren fotoshoot is te boeken vanaf 6 personen en duurt ongeveer 3 uur. Vier je vrijgezellenfeest eens op de boerderij! Het resultaat is het perfecte aandenken aan een hilarische en gezellige dag. Ook als bedrijfuitje of vriendendagje is een boeren fotoshoot leuk. Wel die boerenmeidenkalender op kantoor hangen he!

Vaak is het mogelijk je fotoshoot uit te breiden met een lunch of barbecue. Wij informeren je graag over wat er allemaal kan.

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01