starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Binnenactiviteiten

Vind hier alle binnenactiviteiten bij de boer

Lekker warm binnen bij de boer

Bij boerenspellen denk je wellicht aan activiteiten in de wei of buiten op het land. Er valt echter ook binnen op de boerderij genoeg te beleven! Lekker in de stal bij de koeien of wat rustiger in de boerenschuur.

Speel bijvoorbeeld Boerenmolka, waarbij je individueel of in groepsverband met een klomp gaat kegelen. Wie het eerst 50 punten binnensleept, is de winnaar. Andere leuke ouderwetse binnenspellen zijn sjoelen, dammen, schaken, air-hockey en mens-erger-je-niet. Maar eigenlijk is ieder spel gezelliger als je het in de schuur speelt. Het aanbod is dan ook enorm.

Een bijzondere ervaring voor veel bedrijven is vergaderen bij de boer. Je krijgt geen standaard vergaderzaaltje, maar een inspirerende vergaderomgeving te midden van de natuur. Sluit de vergadering af met boerenspellen om je hoofd weer leeg te maken. Een unieke ervaring, die voor veel nieuwe en creatieve ideeën kan zorgen.

Binnen activiteiten zijn een prettige en geschikte manier om je collega’s beter te leren kennen. Maar ook als je een leuk vriendenuitje, familiedag of vrijgezellenfeest wil plannen zijn binnen activiteiten bij de boer een goede keus.

We hebben een groot aanbod aan binnen activiteiten. Neem contact met ons op om een specifiek programma samen te stellen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

 

Getoonde uitjes 1 - 4 van 4

Wist je dat muziek maken je veel energie kan geven? Je richt je even compleet op je instrument en de muziek, waardoor je hoofd helemaal leeg wordt. Wij houden het lekker actief met een workshop percussie.

Prijs
€ 15,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Woudenberg
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Wil je een (vrij)gezellige Lipdub of Videoclip maken? En wil je dat eens ergens anders doen dan in de binnenstad? Maak dan een Boerinnen-Lipdub samen met je vriendinnen, collega’s of familie.

Prijs
Vanaf € 10,00 tot € 40,00 per persoon
Aantal
8 tot 125 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland en België
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001boerenspellen

Indoor survival in een hal spannend? Stelt niets voor in vergelijking met een schuur. Ga voor een extra dimensie eens survivallen boven de koeien. Zeer geschikt voor een bijzonder bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Prijs
€ 19,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Boxtel
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001boerenspellen

Probeer het je even voor te stellen: je wordt ’s ochtends wakker, maakt koffie voor jezelf en neemt een hap uit een cracker met…zelfgemaakte kaas! Klinkt goed toch? Als je wil weten hoe het is om op ambachtelijke wijze de lekkerste kaas te maken, moet je langs komen op de kaasboerderij in Kamerik.

Prijs
Vanaf € 15,00 per persoon
Aantal
10 tot 25 personen
Locaties
Kamerik
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001boerenspellen

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01