starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Binnenactiviteiten

Vind hier alle binnenactiviteiten bij de boer

Lekker warm binnen bij de boer

Bij boerenspellen denk je wellicht aan activiteiten in de wei of buiten op het land. Er valt echter ook binnen op de boerderij genoeg te beleven! Lekker in de stal bij de koeien of wat rustiger in de boerenschuur.

Speel bijvoorbeeld Boerenmolka, waarbij je individueel of in groepsverband met een klomp gaat kegelen. Wie het eerst 50 punten binnensleept, is de winnaar. Andere leuke ouderwetse binnenspellen zijn sjoelen, dammen, schaken, air-hockey en mens-erger-je-niet. Maar eigenlijk is ieder spel gezelliger als je het in de schuur speelt. Het aanbod is dan ook enorm.

Een bijzondere ervaring voor veel bedrijven is vergaderen bij de boer. Je krijgt geen standaard vergaderzaaltje, maar een inspirerende vergaderomgeving te midden van de natuur. Sluit de vergadering af met boerenspellen om je hoofd weer leeg te maken. Een unieke ervaring, die voor veel nieuwe en creatieve ideeën kan zorgen.

Binnen activiteiten zijn een prettige en geschikte manier om je collega’s beter te leren kennen. Maar ook als je een leuk vriendenuitje, familiedag of vrijgezellenfeest wil plannen zijn binnen activiteiten bij de boer een goede keus.

We hebben een groot aanbod aan binnen activiteiten. Neem contact met ons op om een specifiek programma samen te stellen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

 

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01